Dešavanja


  Komandа Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane, želi da upozna učenike završne, četvrte godine Škole o uslovima konkursa, koje je raspisalo Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije za prijem lica iz civilstva za podoficire na neodređeno vreme.

Konkurs je raspisan 01. juna 2020. godine i trajaće narednih 30 dana. Zainteresovani učenici imaju mogućnost da nakon završene obuke zasnuju stalni radni odnos u statusu podoficira u jedinicama Ratnog vazduhoplovstva i PVO. Time bi ostvarili stalno zaposlenje, mogućnost napredovanja i usavršavanja, beneficirani radni staž i rad na najsavremenijim sredstvima tehnike.

Dodatne informacija možete dobiti putem brojeva telefona i imejl adrese koji se nalaze u samom tekstu konkursa. Tekst konkursamožete pročitati u nastavku.

Objavljen je raspored predaje maturskih radova. Takođe, objavljen je i raspored polaganja maturskih i završnih ispita. Na svim ispitima obavezno je nošenje zaštitnih maski i rukavica. Sve ove kao i druge informacije vezane za maturante i završne razrede, potražite u sekciji maturanti glavnog menija.

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja je objavilo dodatno tumačenje dopisa za osnovne i srednje škole, u delu koji se odnosi na ocenjivanje učenika i izvođenje zaključne ocene. Pročitajte u nastavku teksta.

 Objavljen je raspored aktivnosti za učenike osnovnih i srednjih škola na kraju školske 2019/20. godine. Nalazi se u odeljku redovni učenici glavnog menija, a možete ga pogledati na ovom linku.

 

Objavljen je raspored dopunskih ispita, koji će biti održani u periodu od 18. do 21. maja. Učenici su obavezni da na ispit dođu sa maskom i rukavicama kao i ispitna komisija. Raspored ispita možete pogledati u sekciji redovni učenici ili na ovom linku.

Povežite se sa nama:

© 2018 Mašinska Škola Pančevo