Dešavanja


    U ponedeljak  27. maja 2019. godine, u terminu od  13h u Velikoj sali Skupštine grada Pančeva, održana su predavanja na temu bezbednosti učesnika u saobraćaju, namenjena pre svega mladima koji uskoro stiču  pravo da polažu vozački ispit, ili su nedavno dobili vozačku dozvolu. Predavanju su prisustvovali učenici Mašinske škole „Pančevo“, a sama predavanja su realizovana u okviru projekata „Još uvek vozim“ i „Na maturu bez automobila“, koji su podržani od strane Grada Pančeva i Republičke Agencije za bezbednost saobraćaja.

   Predavanja su održali predstavnici Saveza paraplegičara i kvadriplegičara Srbije i predstavnici Republičke Agencije za bezbednost saobraćaja.

   Učenici su imali prilike da kroz predavanje i kratke filmove, koje su im prezentovali Duško Pešić, načelnik odeljenja za prevenciju i edukaciju Agencije za bezbednost saobraćaja i Slaviša Savić, predstavnik Saveza paraplegičara i kvadriplegičara Srbije, saznaju više o bezbednosti u saobraćaju.

   U sklopu projekta predavači, koji su trajni invaliditet stekli u saobraćajnim nezgodama, prenošenjem ličnog iskustva kroz interakciju sa mladima, govorili su o ozbiljnosti posledica saobraćajnih nezgoda i rizičnim ponašanjima u saobraćaju.

   Ovakav vid edukacije ocenjen je najvišim ocenama i kao takav postao je deo preventivnih aktivnosti usmeren pre svega ka licima koja tek postaju vozači.

 

Saob.1

Saob.3

Saob.4

Saob.5

Saob.2

Poslednje vesti

Mašinska škola „Pančevo“ je partner i aktivan učesnik u procesu javno-privatnog dijaloga kao i na konferenciji u okviru izrade nove Strategije industrijske politike Republike Srbije za perio...

U saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Novi Sad i Crvenim krstom Pančeva, u sredu 25. septembra, organizovana je akcija dobrovoljnog davanja krvi. Ova akcija ima dugu tradiciju, a održava se dv...

U četvrtak 19. septembra 2019. godine, u terminu od 14h u Mašinskoj školi „Pančevo“, održano je predavanje iz oblasti bezbednosti motociklista u saobraćaju. Predavanju su prisustvovali uč...

Povežite se sa nama:

© 2018 Mašinska Škola Pančevo