Dešavanja


 

Predstavnici kompanije ZF obavili su u ponedeljak, 6. avgusta, prvi krug razgovora s bivšim učenicima Mašinske škole „Pančevo” – kandidatima za posao u budućoj fabrici ove ugledne nemačke kompanije u Pančevu. Sonja Baeuerlein, HR direktor u „ZF E-Mobility Srbija”, i Aleksandar Nestorov, direktor proizvodnje u „ZF E-Mobility Srbija” u Pančevu, predstavili su kompaniju ZF i upoznali kandidate s razvojnim planovima globalnog lidera u proizvodnji električnih komponenti za automobilsku industriju.

Prema rečima Sonje Baeurlein, osnovna poslovna ideja ogranka „E-Mobility Srbija” jeste dostizanje nulte emisije, odnosno obezbediti partnerima komponente i sisteme koji će omogućiti kretanje ljudi i robe bez emitovanja opasnih i zagađujućih materija u atmosferu. Stoga će se u našem gradu proizvoditi oprema (električni motori, menjači, mikrosfičevi, itd) za auto-industriju, a strategijom je predviđeno da se do 2020. godine, na prostoru severne industrijske zone, izgrade dve hale od 25 hiljada kvadratnih metara u kojima će raditi oko 1.600 radnika. Vredi istaći da ZF-ova divizija „E-Mobility”, kojoj pripada i pogon u Pančevu, posluje u sedam zemalja, na 24 lokacije širom sveta, i da ostvaruje dobit od 924 miliona evra na godišnjem nivou.

Nakon prvog kruga razgovora, uslediće novi intervjui sa zainteresovanim kandidatima, a oni koji budu zadovoljili kriterijume biće upućeni na četvoromesečnu obuku u pogone ZF-a.

ZF.1

ZF.2

Poslednje vesti

   Specijalna brigada kopnenene vojske Srbije, stacionirana u Pančevu, obeležila je u petak, 28. septembra, Dan jedinice. Tim povodom učenici M25 i M26, u ime učenika i profesora naše škole,...

   Učenici i profesori Mašinske škole Pančevo u četvrtak, 27. septembra, dobrovoljno su davali krv u okviru ovogodišnje akcije koja je organizovana u sali naše škole. Vredi istaći da je z...

Povežite se sa nama:

© 2018 Mašinska Škola Pančevo