Šta se dogodilo?


 

Ispred kompanije NIS prisutnima se obratio Vojo Krkobabić. On je rekao da je podrška ovakvim projektima u obrazovanju izuzetno važan segment poslovanja i strateško opredeljenje kompanije ka budućim generacijama. Takođe, dodao je da je Mašinska škola „Pančevo“ lider u širenju inovativnog obrazovanja i pozvao je ostale škole u Srbiji da slede naš primer.

Iz redova lokalne samouprave, skupu se obratila magistar Tatjana Božić, član gradskog veća za obrazovanje, koja je tom prilikom iskazala posebnu čast i zadovoljstvo što se ideje učenika i profesora pretaču u dela. Ona je istakla da je grad Pančevo uvek spreman da podrži ovakve ideje kako bi mladi videli da su dobrodošli i da žele da ostanu u ovom gradu.

U nastavku programa prisutnima je govorio profesor škole i glavni projektant Vladimir Božičković koji je detaljnije predstavio ovaj projekat. O ostalim projektima škole govorili su profesori Dragana Vasović i Svetislav Sekulić.

Vetrosol.30

Vetrosol.32

Vetrosol.33

Vetrosol.35

Vetrosol.37

Vetrosol.41

Vetrosol.42

Vetrosol.46

Vetrosol.49

Vetrosol.57

Vetrosol.63

Vetrosol.65

Vetrosol.69

Vetrosol.72

Vetrosol.74

Vetrosol.77

Vetrosol.81

Poslednje vesti

Park primenjenih znanja i veština "Spartakus" stvoren je sa idejom objedinjavanja realizovanih projekata Mašinske škole "Pančevo"  u jedinstvenu obrazovno-kreativnu celinu, sa željom da postane ...

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=it_YTo7Dmh0{/youtube}...

  Svečano i uz prisustvo velikog broja zvanica iz Ministarstva prosvete, lokalne samouprave i privrede, proslavljen je Dan Mašinske škole „Pančevo“. Centralni događaj proslave bilo je ot...

Povežite se sa nama:

© 2018 Mašinska Škola Pančevo