Šta se dogodilo?


Takmičenje je bilo vrlo zahtevno i izuzetno zanimljivo, a učenici su, osim pomenute kategorije tehničar drumskog saobraćaja, nastupali još u kategorijama vozač motornog vozila B kategorije i vozač motornog vozila C kategorije. Takmičari su u praktičnom delu prikazali veštine kao što su vožnja između čunjeva, parkiranje i drugo dok su u teorijskom delu radili testove znanja stručnih i opšteobrazovnih predmeta.

Naši učenici su učestvovali u dve kategorije (Vozač motornog vozila B kategorije i Tehničar drumskog saobraćaja). Takmičarsku ekipu su sačinjavali učenici odeljenja S42 u sastavu Nađ Magdalena, Gledić Marko, Buza Marta i Mitić Petar. Mentori su im bili profesori Pejčić Ivana, Đurišić Nikola, Perić Slobodan i Ćirković Olinka.

Naša škola je ostvarila značajan uspeh osvojivši u ukupnom plasmanu, u pojedinačnoj konkurenciji drugo mesto – Gledić Marko (u kategoriji tehničar drumskog saobraćaja), a u ekipnom plasmanu smo bili najbolji od škola koje su vodile samo dve ekipe. Pošto se u obzir uzimaju bodovi sve tri ekipe Mašinska škola „Pančevo“ je u ukupnom plasmanu zauzela 13-to mesto.

Pirot.109

Marko.Gledic

Pirot.75

Pirot.18

Pirot.14

Pirot.79

Pirot.171

Poslednje vesti

Park primenjenih znanja i veština "Spartakus" stvoren je sa idejom objedinjavanja realizovanih projekata Mašinske škole "Pančevo"  u jedinstvenu obrazovno-kreativnu celinu, sa željom da postane ...

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=it_YTo7Dmh0{/youtube}...

  Svečano i uz prisustvo velikog broja zvanica iz Ministarstva prosvete, lokalne samouprave i privrede, proslavljen je Dan Mašinske škole „Pančevo“. Centralni događaj proslave bilo je ot...

Povežite se sa nama:

© 2018 Mašinska Škola Pančevo