Dešavanja


  Objavljen je raspored ispita za vanredne učenike, u oktobarskom ispitnom roku. Možete ga pogledati na oglasnoj tabli škole ili u sekciji vanredni učenici našeg sajta.

  Svečana dodela diploma maturantima Mašinske škole „Pančevo“ održana je u holu škole u sredu 21. juna. U prisustvu maturanata i njihovih roditelja, diplome je odličnim učenicima uručio direktor škole Nenad Dojčinović. Pohvalivši uspeh učenika tokom školovanja, on je poručio maturantima da sada zakoračuju u svet odraslih i da svoje odluke donose pažljivo i promišljeno, a ne brzopleto. Takođe, maturantima je poželeo mnogo uspeha u daljem životu i radu. Posebno su pohvaljeni Petar Novčić, koji je ove godine zaslužio priznanje učenika generacije i Ilija Grubanov koji je izabran za učenika generacije trećeg stepena.

  U Mašinskoj školi „Pančevo“ je u sredu 24. maja održan socijalni dijalog „Mladi mlađima“. Učenicima prvog razreda naše škole obratili su se predstavnici različitih fakulteta kao i predstavnici SKONUS-a (Studentska konferencija univerziteta Srbije). Zamisao ove tribine je da mladi koji su nedavno završili srednju školu, a sada su na fakultetima,  prenesu i razmene svoja iskustva sa mlađim generacijama.

Prisutnima se obratio i gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović koji je istakao da mladi najviše iskustva stiču u razgovorima sa ljudima koji su bliži njihovom uzrastu.

  U petak 28. aprila održan je Sajam obrazovanja u holu Tehničke škole „23. maj“, koji je bio pretesan da primi sve izlagače i posetioce. Na improvizovanim štandovima smestili su se predstavnici gimnazije kao i sve stručne škole iz opštine Pančevo. Ova tradicionalna manifestacija namenjena je prvenstveno osmacima ali i njihovim roditeljima mada pojedinačno dolaze i učenici mlađih razreda. Škole su izložile deo svojih nastavnih sredstava i učila, dok su se na projekcionim platnima prikazivali promotivni filmovi. Promoteri su delili promotivni materijal, a nastavnici davali korisne informacije zainteresovanima.

Na štandu Mašinske škole „Pančevo“ bio je izložen Lego robot i delili su se promotivni flajeri. Promotivnu ekipu činili su učenici Kristina Lukjanović, Stefan Đuričkov, Andrej Kreculj i Filip Petrović u pratnji profesora Željka Stražmešterova.

Poslednje vesti

  Svečana dodela diploma maturantima Mašinske škole „Pančevo“ održana je u holu škole u sredu 21. juna. U prisustvu maturanata i njihovih roditelja, diplome je odličnim učenicima uručio ...

  U Mašinskoj školi „Pančevo“ je u sredu 24. maja održan socijalni dijalog „Mladi mlađima“. Učenicima prvog razreda naše škole obratili su se predstavnici različitih fakulteta kao i ...

  U petak 28. aprila održan je Sajam obrazovanja u holu Tehničke škole „23. maj“, koji je bio pretesan da primi sve izlagače i posetioce. Na improvizovanim štandovima smestili su se predstav...

Mašinska škola "Pančevo" danas predstavlja modernu srednjoškolsku ustanovu, koja pruža veoma primenljiva znanja u oblasti mašinstva, saobraćaja i elektrotehnike. Bogato iskustvo, izvanredan kad...

Povežite se sa nama:

© 2018 Mašinska Škola Pančevo