Dešavanja


   Proslava praznika prvog srpskog prosvetitelja i učitelja, svetog Save, obeležena je ove godine u crkvi Uspenja presvete Bogorodice u Pančevu. Slavski kolač je osvećen i prerezan nakon liturgije koju je služio starešina hrama otac Slađan Tubić ujedno i naš veroučitelj. U prepunoj crkvi, bogosluženju je prisustvovao određeni broj naših učenika i profesora kao i direktor škole Nenad Dojčinović. Kuma ovogodišnje slave je bila profesorka Ivana Pejčić, a ceo događaj je dodatno uveličalo i divno pojanje našeg profesora Nenada Savića.

   Mašinskoj školi „Pančevo“ je od strane Sportskog saveza grada Pančeva dodeljeno priznanje kao najboljoj srednjoj školi u oblasti sporta za 2023. godinu. U ime škole ovo priznanje je primio profesor fizičkog vaspitanja Nebojša Vlatković.

Profesori i učenici naše škole na čelu sa direktorom učestvuju u svim aktivnostima Saveza i svojim radom doprinose razvoju školskog sporta na teritoriji grada. Osim toga predstavlјaju našu opštinu na višim nivoima takmičenja u različitim sportovima. Najzaslužniji za ovu nagradu su naravno naši učenici i njihovi profesori fizičkog: Nebojša Vlatković, Daniel Milutinović i Predrag Jovanov.

   16. decembra je u gradskoj biblioteci, za sve pančevačke srednje škole, održan kviz Panznanje. Naša škola takmičila se sa tri ekipe Maglev (S42) u sastavu: Tamara Mijalkov, Andjela Kovačević, Slobodanka Pešić; BDK (M45) u sastavu: Kristina Lukjanović, David Krajnović, Nevena Bitrakovski i Logističari (S42) u sastavu: Mila Milosavljević, Ivana Simić ,Tamara Jokić. Sve tri ekipe prošle su u finale, u kojem je treće mesto osvojila ekipa BDK, a drugo ekipa Maglev. Svi učesnici su bili sjajni, vredno su radili i trudili se. Na najlepši način su predstavili našu školu. Učesnike su pripremale Aleksandra Timotijević i Senka Stojanović.

Svečano polaganje kamena temeljca budućeg trening centra Mašinske škole „Pančevo“ održana je u četvrtak 2. novembra u dvorištu škole, na mestu izvođenja radova. Trening centar će na 1900 kvadrata imati 16 novih učionica i radionica u kojima će biti postavljena najmodernija oprema za obrazovanje kadrova u dualnom sistemu obrazovanja kao i za prekvalifikaciju već postojećih kadrova. Skupu je prisustvovao veliki broj zvanica iz lokalne samouprave, privrede grada kao i učenici i nastavnici škole. Prisutnima se prvo obratio gradonačelnik Pančeva gospodin Aleksandar Stevanović:

Poslednje vesti

   Proslava praznika prvog srpskog prosvetitelja i učitelja, svetog Save, obeležena je ove godine u crkvi Uspenja presvete Bogorodice u Pančevu. Slavski kolač je osvećen i prerezan nakon liturg...

   Mašinskoj školi „Pančevo“ je od strane Sportskog saveza grada Pančeva dodeljeno priznanje kao najboljoj srednjoj školi u oblasti sporta za 2023. godinu. U ime škole ovo priznanje je pri...

   16. decembra je u gradskoj biblioteci, za sve pančevačke srednje škole, održan kviz Panznanje. Naša škola takmičila se sa tri ekipe Maglev (S42) u sastavu: Tamara Mijalkov, Andjela Kovače...

  FINANSIJSKI IZVEŠTAJ ZA 2023     ...

Povežite se sa nama:

© 2018 Mašinska Škola Pančevo