Sajt Mašinske Škole Pančevo 

Projekat vetrogenerator
Naši učenici učestvuju u projektima
Kabineti
Kabineti su opremljeni najsavremenijom opremom
Mašinska škola "Pančevo"
Braće Jovanovića 103
3D Štampač
Najsavremenija tehnologija kod nas
Spartakus 2013
Višenamenska sprava za vežbanje

Objavljen je raspored razrednih ispita za redovne učenike u junskom ispitnom roku. Možete ga pogledati na oglasnoj tabli škole ili na ovom linku. Razredni ispiti traju od 26. juna do 30. juna.

    Prijave ispita za vanredne učenike za avgustovski ispitni rok školske 2016/17. će se primati od 03.07.2017. do 10.07.2017. godine. Ispiti se mogu prijaviti u kancelariji referenta za učenička pitanja. Raspored polaganja ispita će biti objavljen naknadno.

Nastavničko veće Mašinske škole „Pančevo“ je na sednici održanoj 31. maja izabralo učenike generacije za školsku 2016/2017. godinu. Učenik generacije četvrtog stepena je Tamara Stefanović iz odeljenja S42, dok je učenik generacije trećeg stepena Šimak Andrej iz odeljenja T2. Nastavničko veće je pohvalilo učenike Branislava Milovanovića (M45) i Aleksandra Andića (T1).

  Svečanost dodele diploma upriličena je 19. juna u holu Mašinske škole „Pančevo“. Prisutnim maturantima, njihovim roditeljima i prijateljima obratio se direktor škole magistar Milorad Ilić. Čestitajući maturantima, poručio im je da ih život neće maziti i da je znanje najvažniji resurs sa kojim odlaze iz Mašinske škole. Takođe, rekao je da put do posla u našoj zemlji nije lak, ali da za mnoge od njih posla ima. Diplome i komplete knjiga prvo su dobili učenici generacije Tamara Stefanović i Šimak Andrej, a zatim i pohvaljeni učenici Branislav Milovanović i Aleksandar Andić. Usledilo je uručenje diploma i prigodnih poklona, knjiga, svim maturantima koji su ostvarili odličan uspeh. Nešto ranije, maturanti su zasadili drvo generacije u dvorištu škole.

Bravar-zavarivac i mehanicar motornih vozila

sa elementima dualnog obrazovanja-video

klikni na sliku ispod