Sajt Mašinske Škole Pančevo 

Projekat vetrogenerator
Naši učenici učestvuju u projektima
Kabineti
Kabineti su opremljeni sa najsavremenijom opremom
Mašinska škola "Pančevo"
Braće Jovanovića 103
3D Štampač
Najsavremenija tehnologija kod nas
Spartakus 2013
Spartakus druge generacije

   Objavljen je raspored maturskih i završnih ispita u junskom ispitnom roku za redovne učenike. Takođe je istaknut i raspored predaje maturskih radova. Možete ih pogledati na oglasnoj tabli škole ili na našem sajtu.

   Objavljen je raspored ispita za vanredne učenike u junskom ispitnom roku. Možete ga pogledati na oglasnoj tabli škole ili u odeljku vanredni učenici našeg sajta.

  U organizaciji Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Zajednice saobraćajnih škola Srbije, 21. i 22. Aprila  2017. godine održano je XXIV republičko takmičenje učenika srednjih saobraćajnih škola. Domaćin takmičenja je bila Tehnička škola ’’Radoje Ljubičić’’ iz Užica. Na takmičenju je učestvovalo 121 učenika iz 29 škola. Naši učenici su po prvi put učestvovali u sve tri kategorije (vozač motornog vozila B kategorije, tehničar drumskog saobraćaja i vozač motornih vozila C kategorije). Takmičarsku ekipu su sačinjavali učenici S42 odeljenja u sastavu Tamara Stefanović, Katarina Nedeljković, Željko Topalović i Kristijan Petrović u kategoriji ’’TDS’’ i ’’B’’ i učenici T2 u sastavu Nemanja Manić i Andrej Šimak u ’’C’’ kategoriji. Mentori su im bili profesori Ivana Pejčić, Krajnjan Vasilije, Nikola Đurišić, Slobodan Perić, Dejan Živanov i Olinka Ćirković.

   Modna kuća ’’Luna’’ iz Požarevca je krajem aprila raspisala konkurs ’’Najbolje najboljima’’ u kome pravo učešća imaju maturantkinje iz cele Srbije. Nagrada je maturska haljina prvoplasiranoj, a ostalim finalistkinjama poklon vaučer. Plasman se ostvaruje brojem glasova na sajtu modne kuće ’’Luna’’. Od svih prijavljenih maturantkinja iz Pančeva odabrana je naša učenica Tamara Stefanović, iz odeljenja S42, jer se istakla po svom uspehu i brojem osvojenih nagrada u školskim i vanškolskim aktivnostima. Za Tamaru možete glasati na sledećem linku:  http://mipitamovas.com/

Statistika

Articles View Hits
504851

Obrazovni profili

Obrazovni profili

3D modelling

Učenici naše škole uspešno posluju